Bukura Bt. - Akciókampányai

Badiny Jós Ferenc könyvei

Badiny Jós Ferenc sumer őstörténet kutató alábbi könyvei szerepelnek az akcióban:

Az Ister-gami oroszlánok titkai

Mah-gar a magyar...!

Káldeától Ister-gamig I. - A sumir őstörténet

Kedvezmény: 50 %
Érvényesség: 2019-11-23 --> 2019-12-31
Kapcsolódó termék, szolgáltatás:

William Dufty - Cukor blues

Cukor - finomított Sucrosum, C12H22O11, összetett kémiai folyamat eredményeként a cukorrépa vagy cukornád édes nedvéből nyerik, eltávolítva valamennyi rostot és fehérjét, amely a természetes növény 90 százalékát alkotja. Blues - a depresszió vagy melankólia állapota, amelyet félelem, nyugtalanság és rossz közérzet jellemez (ez az, amivel - mint a személyes katasztrófa története - gyakran találkoztunk lírai művekben). Cukor blues - testi és lelki nyomor, amelyet a finomított sucrose - közismert nevén cukor - fogyasztása okoz. Egy könyv a cukorról, hatásairól, kultúrtörténetéről és lehetőségeinkről egy cukorfüggő társadalomban.

Kedvezmény: 20 %
Érvényesség: 2019-11-23 --> 2019-12-31
Kapcsolódó termék, szolgáltatás:

Az Urantia könyv - Magyarázatok az Istennel a világegyetemmel a Jézussal és az emberrel kapcsolatos rejtelmekre

Egy könyv, amely megváltoztatja a világképedet! Nemzetközi bestseller - már magyar nyelven is!
Az Urantia könyv szerzői állításuk szerint mennyei lények, akik a könyvben foglaltakat, mint kinyilatkoztatást mutatták be a bolygónknak, vagyis az Urantiának. Az Urantia könyvben olvasható írások az emberiség megjelenésével, történelmével és sorsának beteljesülésével, valamint az Istenhez fűződő viszonyunkkal kapcsolatosan adnak tájékoztatást. Páratlan és lenyűgöző képet tárnak elénk Jézus életéről és az ő tanításairól. Az idő és az örökkévalóság új távlatait nyitják meg az emberi szellem előtt, és eddig ismeretlen részletekkel szolgálnak a világegyetem működéséről. Az Urantia könyv világos és tömör egységbe rendezi a tudományos, a bölcseleti és a vallási ismereteket. A könyvet olvasók és tanulmányozók szerint az Urantia könyv világszerte jelentős mértékben hozzájárul az emberek vallási és bölcseleti gondolkodásának fejlődéséhez. A világ számos helyéről kaptunk olyan olvasói visszajelzéseket, hogy az Urantia könyv mélyen megérintette őket és gyakran számoltak be arról is, hogy megváltoztatta az életüket; a szellemben való gyarapodás új szintjeinek elérésére ösztönzött, és az emberi élet értékének teljesebb elismerését váltotta ki bennük.
Arra bíztatjuk, olvassa el Ön is, és fedezze fel építő üzenetét.
Olvasói vélemények:
“Az Urantia könyv 18 évig fontos része volt az életemnek. Átlag amerikai feleség és anya vagyok, aki dolgozik, Ez a könyv segítségemre volt, hogy megértsem létezésemet a Világegyetemben, és gazdagítsam Istenhez fűződő viszonyom. Megváltoztatta az életszemléletemet, és békét adott a napi feladatok elvégzéséhez.”
“Amikor 16 éves voltam, úgy döntöttem, esély sincs arra, hogy Isten létezzen. Ateista lettem, Miután filozófiát hallgattam az egyetemen, rájöttem, hogy Isten létezését sem bizonyítani, sem cáfolni nem lehet. A tudomány felé fordultam válaszokért, ám a tudomány csak azt képes leírni:” hogyan”, de nem azt, hogy “miért”. Olvastam, válaszok után kerestem és kutattam. A fejem tele volt információval. Azután a kezembe került ez a könyv. Szinte az elejétől a végéig elolvastam. Megváltoztatta az életemet. Azóta is olvasom, minden nap. A legfontosabb könyv, amit valaha olvastam.”
“Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik nap mint nap felteszik magunknak a kérdést: Mivégre vagyunk itt a Földön? – és még nem kaptak rá választ.“
“Az a fantasztikus ebben a könyvben, hogy ha megérted, gyökeresen megváltozik körülötted minden. Olyan boldog vagyok, hogy segítségével felfedeztem saját magam halhatatlanságát. A könyv nélkül meghaltam volna. Az üzenetei lelkesítőek, hitet adnak, és szeretettel teliek.”

Kedvezmény: 15 %
Érvényesség: 2019-11-23 --> 2019-12-31
Kapcsolódó termék, szolgáltatás: