nFc-Info Kft. - Akciókampányai

CSALÁDI SZOFTVERES TISZTÍTÁS KARBANTARTÁS VÍRUSIRTÁS

Ellenőrizzük és helyreállítjuk az operációs rendszer (Windows) és egyéb szoftverekben keletkező rendellenes működéseket, megszűntetjük a lassulást, eltávolítjuk a működés közben keletkező ideiglenes fájlokat, szemetet, felkutatjuk és eltávolítjuk reklám, kém és vírus programokat, ezzel a teljes rendszer karbantartással elérjük, hogy a rendszer újra hiba nélkül működjön.

Hozd el számítógépeidet, mi átvizsgáljuk a gépek rendszerét, optimalizáljuk, a második gép karbantartását elvégezzük díjmentesen.

Kedvezmény: 50 %
Érvényesség: 2020-07-01 --> 2020-07-31
Kapcsolódó termék, szolgáltatás:

CSALÁDI NYÁRI PORMENTESÍTŐ TISZTÍTÁS

A meleg nyári hónapokban megnő a Notebookok és Asztali gépek meghibásodási aránya. Amikor azt tapasztalod, hogy a Notebookod vagy Asztali géped lelassul egyben nagyon hangos lesz és melegebb is a szokásosnál, akkor valószínűleg a hűtőventilátor már elég sok szöszt, port , piszkot szívott be a hűtőrendszer résein és ezek a szennyeződések eltömítették azt annyira, hogy már ne működjön hatékonyan a hűtő rendszer, ráadásul a magasabb környezeti hőmérséklet is rátesz egy lapáttal.

Hozd el számítógépeidet egy tisztításra, második gép tisztítását elvégezzük díjmentesen.

Kedvezmény: 50 %
Érvényesség: 2020-07-01 --> 2020-07-31
Kapcsolódó termék, szolgáltatás:

Nyári tisztítás

NYÁRI PORMENTESÍTŐ TISZTÍTÁS:
Mikor és miért érdemes az Asztali gép vagy Notebook tisztítása? 
A meleg nyári hónapokban megnő a Asztali gépek és Notebookok meghibásodási aránya. Amikor azt tapasztalod, hogy a notebookod lelassul egyben nagyon hangos lesz és melegebb is a szokásosnál, akkor valószínűleg a hűtőventilátor már elég sok szöszt, port , piszkot szívott be a hűtőrendszer résein és ezek a szennyeződések eltömítették azt annyira, hogy már ne működjön hatékonyan a hűtő rendszer, ráadásul a magasabb környezeti hőmérséklet is rátesz egy lapáttal.

Hozd el most a gépedet, mi az Áfa értékét levonjuk a számlád összegéből.

Kedvezmény: 27 %
Érvényesség: 2020-06-01 --> 2020-08-31
Kapcsolódó termék, szolgáltatás: