Helyben-Távban Könyvelőiroda

Felhő-alapú könyvelés
Távolról visszakereshető dokumentumtár a számláknak
Futószalagos könyvelés helyett odafigyelő online könyvelés, könyvelő váltás
Webáruház könyvelés

Helyben-Távban Könyvelőiroda

 

Könyvelőirodánk kettős tevékenységet végez. Hagyományos, papír-alapú könyvelő szolgáltatást adunk a helybeli (Tatabánya, Tata, Budapest, Oroszlány, Solymár, Szentendre, Óbuda, Budakalász; Pilisvörösvári kistérségben működő) társaságoknak (Bt., Kft., Kkt., stb.), non-profit szervezeteknek (alapítvány, egyesület), egyéni vállalkozóknak (+egyéni cég, KATA, EVA, stb.). Budapest azért szerepel helybeli városként, mert a mi kollégáink közül is többen az online könyvelés révén Budapest valamely kerületében dolgoznak, és ugyanúgy át tudják venni a papír-formában kapott anyagokat Budapesten, mint a székhelyen.

Könyvelés országosan: Ugyanezeknek a jogi személyeknek és egyéni vállalkozóknak online könyvelés (távkönyvelési) vagy webáruház könyvelés szolgáltatást is nyújtunk abban az esetben, ha működési területüket tekintve ugyan kívül esnek Tatabánya vagy Budapest térségén, de a távkönyvelés nyújtotta számos előny miatt ezt a formát választják a könyvelésükhöz. Sőt, a távkönyvelés továbbfejlesztésével, a képviseleti könyveléssel jelentős (20-50%-os) könyvelési díj megtakarítás érhető el. (A képviseleti könyvelés esetén a könyvelő és az ügyfél megosztják egymás között a munkát úgy, hogy a felelősség a könyvelő oldalán marad.)

A távkönyvelést a papír-alapú könyvelés kiváltására a helybeli (Tata, Tatabánya, Budapest) vállalkozóknak is ajánljuk, mert az időmegtakarítás és a hatékonyság szempontjából is minden érv mellette szól. Tekintse át erősségeinket, ahol részletezzük, hogy mi a különbség a hagyományos és a modern könyvelő módszerei között.

Könyvelőválasztási tesztünkben pedig segítséget nyújtunk eligazodni a könyvelő kiválasztás, vagy a könyvelő váltás labirintusában. 10 kattintásból álló tesztünk kitöltése után erősségeink mellett gyengeségeinket is áttekintheti!

 


Szolgáltatások

szolgáltatás

változó ár /

Fizetési lehetőségek

átutalás
készpénz

Elfogadott valuták

EURO
HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(ingyenes)

Hírek


Kuponok

Ehhez a telephelyhez nem tartozik kupon!

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Hétfő: 09:00 - 17:00
Kedd: 09:00 - 17:00
Szerda: 09:00 - 17:00
Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 09:00 - 17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Telephely adatai

Telephely neve: Helyben-Távban Könyvelőiroda
Telephely típusa: iroda
Cím: 2800 Tatabánya Boróka út 7
Telefon: 36203334444
Email: info@helyben-tavban.hu
Weboldal: http://www.helyben-tavban.hu

Képek