Mézbarlang

Rólunk

Küldetésem:

Hiszek abban, hogy minden ember megérdemli az egészséget, a betegségek nélküli életet. Hiszem azt, hogy a betegségek gyógyítása igazán csak mérgek és mesterségesen előállított gyógyszerek nélkül lehetséges.

Elő akarom segíteni, hogy gyermekeink és unokáink az agyonreklámozott mesterséges szerek helyett természetes megoldásokhoz folyamodjanak, ha meg akarják védeni egészségüket vagy meg akarnak gyógyulni. Azt akarom, hogy ezen természetes megoldások közül minél többször valamilyen méhtermék jusson eszükbe.

Hiszek abban, hogy a magyar mézfogyasztás néhány éven belül eléri az európai átlagot és ehhez felvilágosító munkám révén én is hozzájárulok. Hiszek abban, hogy egyéb méhtermékek (elsősorban méhpempő, propolisz, virágpor, méhkenyér) megismertetésével egyre több embernél el tudom érni azt, hogy ezeket ki is próbálják és megtapasztalják jótékony hatásaikat.

Ezen dolgozom nap, mint nap. Ezért határoztam el, hogy évente írok egy mézhez kapcsolódó témájú könyvet. Kettő készen van. 

 

Mottóm:

Egészséges Édesség - Édes Egészség!

 

 

Mit jelent ez?

1. Egészséges: Ha rendszeresen fogyasztasz mézet, garantáltan egészségesebb leszel, mint előtte. Ritka az az eset, amikor valaki nem fogyaszthat semmilyen fajta mézet. Hogy miért egészséges, arra vonatkozóan honlapunkat böngészve sok információt találsz. A mézek jótékony hatásairól könyvemben olvashatsz sehol máshol meg nem található információkat.

2.  Édesség: Ezt nem kell magyarázni! De - ellentétben a cukorral - nem hízlal (nem rakódik le zsír formájában), könnyen felszívódik. És még egészséges is!

3.  Édes: Naná, hogy az!  A világ első édesítőszere! A cukor, a mesterséges édesítőszerek minden szempontból gyenge utánzatai a természetes méznek!

4.  Egészség: Mindenki szeretne egészséges lenni! De sokan inkább "gyógyítják" (vagyis tünetet szüntetnek meg) a betegséget, minthogy megelőznék azt! Az egészség megőrzéséhez ad egy alternatívát a méz fogyasztása is. Degyógyszer helyettesítőként is működhet.


Szolgáltatások


Fizetési lehetőségek

készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(fizetős)

Hírek


Akciók

Ehhez a telephelyhez nem tartozik akció!

Kuponok

Ehhez a telephelyhez nem tartozik kupon!

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Hétfő: 09:00 - 18:00
Kedd: 09:00 - 18:00
Szerda: 09:00 - 18:00
Csütörtök: 09:00 - 18:00
Péntek: 09:00 - 18:00
Szombat: 08:00 - 13:00
Vasárnap: zárva

Telephely adatai

Telephely neve: Mézbarlang
Telephely típusa: üzlet
Cím: 1042 Budapest IV. Árpád út 52.
Telefon: 36-709489940
Email: ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu
Weboldal: http://www.mezbarlang.hu

Képek

A telephelyhez még nincsen feltöltött kép!